top of page

Purreprosess og inkasso
 

Vi samarbeider med partnere som er spesialister på purreprosesser.

 

Dette gjør at vi kan tilby en automatisert løsning som sender ut purringer i henhold til dine definerte tidsintervaller og regler. Dette sparer deg for tid og ressurser som tidligere ble brukt på manuell oppfølging av forsinkede betalinger.

 

Vårt system gir deg muligheten til å tilpasse purreprosessen til dine behov. Du kan definere hvilke purringer som skal sendes når, og vi sørger for at purringer blir effektivt levert til skyldnere. Dette bidrar til å øke sjansen for at fakturaer blir betalt i tide, og minimerer risikoen for forfalte fordringer.

 

Inkassoautomatisering:

 

Når det kommer til inkassoprosessen, samarbeider vi med pålitelige inkassopartnere. Vi kan sette opp et system som automatisk oversender saker til inkasso når de når et definert stadium i purreprosessen. Dette gir deg trygghet i håndteringen av forfalte fordringer, samtidig som du kan fokusere på å drive din virksomhet.

Fordeler med Automatisering av Purreprosessen og Inkassoprosessen:

  • Tid og Ressursbesparelse: Automatisering frigjør verdifull tid som kan brukes på andre aspekter av din virksomhet. Du trenger ikke lenger bruke timer på manuell oppfølging.

  • Økt sjansene for betaling: Automatisert purring og inkasso bidrar til å øke sjansene for at fakturaer blir betalt i tide, noe som forbedrer likviditeten din.

  • Profesjonell håndtering: Våre partnere er eksperter på purreprosesser og inkasso, og du kan stole på at saken blir håndtert profesjonelt og i tråd med gjeldende lover og regler.

  • Skreddersydde løsninger: Vi tilpasser automatiseringen etter dine spesifikke behov og krav, slik at løsningen passer perfekt til din virksomhet.

Lilla paller
bottom of page